top of page
Bandleden
Ank.jpg

ANK

Repinique

Deze vlotte meid speelt sinds 2008 repinique en is altijd enthousiast. Als ambtenaar van de burgerlijke stand is ze goed in huwelijken sluiten, daar weten Rob en Carla alles van. Ze heeft deze twee oud-Caramba-leden namelijk in het huwelijk verbonden.
Tijdens eens carnaval hebben we een mooie slogan gezien bij een optreden in haar dorp: zonder Ank geen klank! Legt daarnaast haar krullen iedere ochtend keurig op nummer...

Anouk.jpg

ANOUK

Repinique

Je zou het niet zeggen, maar ze is toch echt de Benjamin van het hele stel.

Deze onderneemster zet graag de bloemetjes buiten. Vreest voor de blik van de coaches van de repi-sectie

maar heeft toch steun van haar "boze" stiefmoeder.

Barbara.jpg

BARBARA

Caixa / Snare

Is samen met Malinda op slag verliefd geworden op Caramba (maar goed wie niet). Wie wie nou is, daar zijn we nog steeds niet uit.

Wat we zeker weten is dat Barbara als enige van de Snaresectie kan dansen. Daar staat zij haar mannetje wel.

35707169092_5195aa4d2a_o_edited.jpg

BERNADINE

Timba

In 2015 ging Caramba! op zoek naar versterking, na een keiharde selectieprocedure kwam Bernadine glansrijk door de proefperiode. Is er eigenlijk altijd bij en is bijzonder gedreven, ze staat haar vrouwtje bij de optredens en de repetities. Naast de band actief in het voetenwerk en in massages. Altijd handig in het zware festivalseizoen!

IMG_4383.jpg

CORRIE

Marcacao

Corrie is een van de charmant(st)e dames op de marcacaopartij. Na een wat verlegen introperiode is ze inmiddels helemaal los gekomen. Speelt dusdanig fanatiek dat ze handschoenen draagt bij repetities en optredens. Ondanks dat ze op de achterste rij staat, danst ze de vlam uit d'r trommel. Ze is niet te missen.

WhatsApp Image 2019-08-26 at 19.26_edite

DAGMAR

Repinique / Marcacao

Ja, het is gelukt!! We hebben weer een twintiger in de band. De K1 van het stel. Dagmar is in de zomer van 2014 Caramba! komen versterken .
Door de komst van Dagmar is de gemiddelde leeftijd van onze band met 4 jaar gedaald, waardoor we weer die jonge band zijn die we altijd wilden zijn. Probeert naast haar klas ook ons in toom te houden. 

35037003724_0f1864a92b_o_edited.jpg

ESTHER

Repinique

Na enkele jaren met veel plezier gespeeld te hebben bij Samoeba, heeft ze gelukkig de overstap gemaakt naar Caramba! We zijn blij met deze gezellige repinique speelster die wel in is voor een geintje. Na het befaamde weekend in Coburg is ze gek op Caipirinha's

IMG_3946.jpg

GERALD

Caixa / Snare

Gerald is lekker bezig: hij heeft zich op de PR gestort en mede dankzij hem heeft Caramba! al een paar mooie optredens achter de rug.
Heeft groene vingers door zijn werk en heeft daardoor geen moeite met het vasthouden van houten stokken.

IMG_6519_edited.jpg

GILJAAM

Timba

Giljaam kijkt door zijn werk dwars door ons heen. Voor samba-begrippen een zij-instromer met veel muzikaliteit. Zo heeft hij bijvoorbeeld een versie van 'Lang zal ze leven' geproduceerd. Zijn eerste slagen in Coburg waren zo fanatiek dat hij er het hele weekend een blessure aan heeft overgehouden. 

35707171172_0618bc86cc_h_edited.jpg

GUIDO

Caixa / Snare

Guido kwam in 2015 om de hoek van de repetitieruimte kijken en speelt na een succesvolle aanloop de pannen van het dak op zijn snare.  Crosst vrolijk op en neer tussen woonplaats Geldrop en de repetitieruimte in Tilburg. De flirt van de band maar dat is niet te zien aan zijn ritmische heupen. Guido is te herkennen door zijn tong uit de mond.

IMG-20170503-WA0002.jpg

JIM

Marcacao

Elke week komt Jim met een grote glimlach repeteren. Mede door zijn afkomst én zijn horeca-ervaring is Jim een meester in het maken van saté. Het recept hiervoor geeft hij (nog) niet prijs…
Jim heeft een voorliefde voor de letter M...Nee niet vanwege McDonalds maar vanwege Marcacao en Motor.

Jolanda 2.jpg

Jolanda

Marcacao

Begonnen bij "Bakkerij van Dongen" en daarna bij Juntos Dongen is ze sinds kort bij ons te bewonderen.  Ze danst en speelt er vrolijk op los met haar marcacao. Als ze niet op haar trommel slaat dan is ze te vinden met haar fotocamera in de natuur. 

IMG_4093.jpg

LAURENS

Ere-lid

Laurens is gróót liefhebber van Caipirinha en hij heeft hiervoor dan ook een eigen recept.  Heeft zelf de reis naar Coburg eens op de fiets afgelegd. Lau is  een van de oprichters van Caramba en na meer dan 20 jaar voor en bij de band is hij nu ons erelid en voor ons een fijn klankbord .

IMG_3990.jpg

MABEL

Marcacao

Mabel is onze benjamin in de Marcacou-sectie. Sinds 2019 aan boord en is nog aan het bijkomen van haar eerste Coburg ervaring. Als Mabel geen blaren heeft van Caramba dan is dat wel van het klussen in haar huis.

Marieke .jpg

MARIEKE B

Timba

Onze laatste aanwinst voor op de voorste rij. Een muzikale dame die ook graag een dotje op haar sax speelt. En af en toe is ze ook erg fan van Peterselie 

Malinda.jpg

MALINDA

Surdo

Is het nou die donkere of die blonde? Wanneer ze aan de slag gaat met haar grimekoffer zijn zij al helemaal niet meer te onderscheiden.

Malinda zit lekker in de maat en laat zich er niet onder slaan door de andere surdospelers.

IMG_4380.jpg

MARCEL

Caixa / Snare

Dit muzikaal genie komt iedere repetitie vanuit Helmond via Geldrop richting Tilburg. Zo leuk is Caramba dus. Staat nu samen met Dagmar voor de band en schudt de nieuwe moves en breaks zo uit zijn Carambashirt. Ook een kei in ICT-land en dus heel handig en superfijn voor de site en filmpjes van Caramba!

SDC11025_edited.jpg

MARIKE

Marcacao

Marike is gek op muziek, festivals en carnaval. Na haar succesvolle introductie op de Timba is ze met een stagedive naar de marcacao sectie gesprongen. Dus in plaats van blauwe plekken speelt ze nu de blaren op haar handen. 

IMG_4097.jpg

MARLEEN

Marcacao

Deze vrolijke en goedlachse dame heeft percussie leren spelen bij DanzaDanza. Vanaf het begin af aan is de Marcacao helemaal haar instrument. Het geluid, de plaats in de band en de ritmes die bij het instrument horen geven haar een vrij gevoel. Na auditie bij Caramba is zij helemaal verkocht. De energie en vrolijkheid die zij uitstraalt werkt aanstekelijk. Wanneer ze speelt maakt ze er een mooi feestje van. Keigaaf!

mieke.jpg

MIEKE

Marcacao 

Dit gezelligheidsdier is niet meer weg te slaan bij Caramba! Deze van oudsher tambourmaitre heeft dat "stokje" aan de wilgen gehangen (of erin gegooid, dat weten we niet zeker) om nu dus trommelstokken in handen te nemen. Gelukkig gaat deze 60's-70's girl ook wel met deze tijd mee en slaat ze dus sinds begin 2008 iedere week een flinke ritmische deun eerst op de caixa en nu op de marcacao. Wie ooit met haar gesproken heeft is weg van haar, en dus ook van Caramba!

Monic.jpg

MONIC

Marcacao / Surdo

We hebben leden gehad die uit België kwamen om met ons mee te spelen. Monic komt elke week uit Geldrop. Deze enthousiaste jonge dame speelt haar dotje mee op de marcacao en is uiterst los in de heupen. Begin 2009 is zij tot Caramba! toegetreden. Neemt graag het hele gezin mee naar festivals waardoor we gelijk verzekerd zijn van wat publiek.

Nathalie 1_edited.jpg

NATHALIE

Surdo

Nathalie is in de zomer van 2014 de marcacaosectie komen versterken. Sindsdien heeft deze moeder van twee (jongens) geen evenement gemist. Toen Caramba! carnaval in Spanje vierde, zat ze daar zelfs op de woensdag ervoor al aan de Spaanse wijn. En toen moest ze nog tot maandagochtend.
Nathalie wil vooral Nathalie genoemd worden, hoewel een aantal elementen uit onze band daar soms toch echt anders over denken.

IMG_4272.jpg

NICOLE

Repinique / Surdo

Ze is dan wel de kleinste van het stel, maar de grootste grapjurk. Na heel wat jaren bij LOOdS35 gespeeld te hebben, vond ze het tijd de stokken aan de wilgen te hangen. Gelukkig kon ze niet zonder haar repi en is zij ons komen versterken. Naast de geweldige klanken die ze uit haar trommel (en na wat biertjes uit haar mond) tovert, weet ze met danspasjes, spontane acties, social media en #hashtags ook wel raad. Ze is vaak te spotten op festivals. Het is pas feest als Colleke is geweest. 

patricia_edited.jpg

PATRICIA

Timba

Sinds eind 2013 is Patricia onze  timba-ster aan het firmament. Gevormd bij onze Tilburgse collega's DanzaDanza en LOOdS35 heeft ze zich in korte tijd het repertoire eigen gemaakt en ontpopt tot onze de drijvende kracht achter onze timba-sectie.

Paul 1.jpg

PAUL

Surdo

Nu nog de rustigste onder de surdo's, maar stille wateren hebben een grote trommel. Na een paar biertjes zullen de Caramba foto's van Paul niet meer geschikt voor deze site ;-) We hebben nog geen bijnaam, suggesties zijn welkom.

IMG_3909.jpg

PETRA

Marcacao

Petra is terug van weggeweest. Ze kon het marcacao spelen niet langer meer missen en is sinds 2018 weer terug bij Caramba. Ze zwaait en gooit nog altijd vrolijk haar stokken in het rond, want het twirlen is ze nog altijd niet verleerd. Tegen een ijskoude Schrobbelèr of een lekker Caipirinha zegt ze zeker geen nee! Maar zelfs na een aantal drankjes houdt ze haar hand op de knip van Caramba.

Peter 1.jpg

PETER

Caixa / Snare

Heeft jaren gespeeld bij Divertimento. Maar we zijn blij dat hij onze snaresectie en PR-commissie is komen versterken. We kunnen nu al niet wachten tot feestjes met hem. Want uit betrouwbare bron hebben we vernomen dat het een echte feestneus is. 

Rian.jpg

RIAN

Marcacao

De wederhelft van 1 van de Rob's. Welke mogen jullie zelf bepalen ;-) Heeft haar draai helemaal gevonden op de Marcacao.

Springt van blijdschap haar knieën blauw, maar dat heeft ze graag over voor Caramba!

35970684326_71b2be592f_o_edited.jpg

ROB

Surdo

Rob houdt van rugby en van Caramba! Op de surdo staat hij zijn mannetje en slaat en swingt er lustig op los. Gooit zijn surdo in de lucht met een grote zwier en lust graag een potje bier. Deze echte militair geeft niet snel op, ook als hij zichzelf verwond, gaat hij door. Is helemaal in zijn element als er sambadames bij een optreden zijn. Hij is samen met de andere surdo's in de band de motor van de band. 

Rob 2.jpg

ROB 2

Surdo

Ze hebben al dezelfde naam én ook nog dezelfde trommel. Hierdoor houden zij de band lekker in evenwicht.

Rob links en Rob rechts. Deze Rob is de wederhelft van Rian. Rob slaat de maat met glimlach.

IMG-20170409-WA0007.jpg

Romy

Marcacao

She is Back!

Onze Rooms kon ons gewoonweg niet missen dus komt ze weer lekker meespelen.

20170326_115534.jpg

TINA

Timba

Ze is de K2 van de jonge meiden. We kennen haar als een gezellige feestneus die de gemiddelde leeftijd van de band aardig naar beneden heeft gehaald. Deze pretletter heeft zich, in een hele korte tijd, het spelen op de timba eigen gemaakt. Speelt daarnaast ook nog een aardig deuntje op de trompet. 

bottom of page